Top 10 Escaperoom van Nederland

75 minuten

3 tot 6 spelers

Escape beleving

Jullie worden ingehuurd door een anonieme bron voor een bijzondere missie in Baarn. 

In het mortuarium ligt namelijk het stoffelijke overschot van een persoon. Jij en je team breken in bij het mortuarium om te proberen het lijk te ontvreemden van de faciliteit. 

Er schuilt echter een addertje onder het gras;  het pand is goed beveiligd. Lukt het jou en je team de beveiliging te omzeilen en de missie succesvol te volbrengen?

Een spannende kamer, maar zéker geen horror of ‘schrik kamer’ zoals je misschien wel door het thema zou verwachten” 

Prijzen

Maandag t/m woensdag:
3 – 6 personen: € 149

Donderdag t/m zondag:
3 – 6 personen: € 159

Spelers vertellen:

Wil je vandaag of morgen al escapen? 
Bel ons dan even op: +31 035 7009754

Corpse Inc. kan gespeeld worden met minimaal 3 en maximaal 6 spelers.

In onze experience zit ook een acteur.

Onze acteurs zijn allemaal professionals, die een belangrijk onderdeel in het verhaal spelen. De experience is niet eng, wel spannend!! Onze acteurs voelen precies aan hoever ze bij een groep kunnen gaan, waardoor het voor iedereen een leuke en unieke ervaring is!!

Wij hanteren voor Corpse Inc. een minimumleeftijd van 16 jaar. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan mag je vanaf 14 jaar mee onder begeleiding van minimaal twee volwassenen.

Houd er rekening mee dat het een spannend thema betreft in een mortuarium. Bij twijfel neem even contact met ons op.

Maandag t/m woensdag € 149,00 per kamer.
Donderdag t/m Zondag € 159,00 per kamer.

Corpse Inc. kan dagelijks geboekt worden vanaf 11:00 – 21:30 uur. Wij verzoeken de deelnemers om 10 min van tevoren op de locatie aanwezig te zijn. Zo is er voldoende tijd voor een korte speluitleg. De gereserveerde tijd is namelijk de starttijd van het spel. Let wel; komt u 1-15 minuten na geboekte tijdstip, dan zal dit helaas van uw speeltijd af gaan. Na 15 minuten is het niet meer mogelijk deel te nemen aan het spel.

Reserveren kan via de ‘BOEK NU’ button op onze website of klik op deze link.

Selecteer gewenste datum en tijdstip, vul uw gegevens in, waarna u direct via iDeal uw reservering betaald en afrond. U ontvangt na betaling direct een bevestiging in uw mailbox. Uw afspraak is pas definitief na ontvangst van de bevestigingsmail. (Tip: check ook  SPAM box). Mocht u na een half uur nog geen mail hebben ontvangen, neem dan contact met ons op!

Wilt u boeken met kortingscode, ga dan naar:  https://escaperoomjunkie.nl/reserveren/ en selecteer gewenste datum en tijdstip. Na het invullen van uw gegevens drukt u op volgende. Aan de rechterkant ziet u de opties cadeaukaart of kortingscode invoeren. Als u hierop klikt kunt u de kortingscode invoeren. De korting zal gelijk verrekend worden en wordt u doorverwezen naar de betaalpagina.

Wilt u wijzigingen aanbrengen in datum en/of tijdstip na een boeking? Neem dan contact op met ons per email: info@escaperoomjunkie.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een nieuwe reservering.

Annuleren kan tot 48 uur van tevoren kosteloos gedaan worden. Daarna wordt 50% van de reservering in rekening gebracht. Annuleren kan alleen via de ‘annuleer de afspraak’  link die u in de bevestigingsmail heeft ontvangen. Heeft u na de annulering geen bevestigingsmail ontvangen? Dan is de annulering niet gelukt. Neem in dat geval direct contact op met ons per e-mail: info@escaperoomjunkie.nl

Corpse Inc. is gelegen direct naast de A1 op de Oud Eemnesserweg 5D in Baarn. Afslag 10 Soest/Baarn-Noord. Wij beschikken over voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. De hoofdingang bevindt zich aan het voorkant van het pand. Graag melden bij de receptie.

In onze ontvangstruimte is er de mogelijkheid om drankjes en kleine snacks te nuttigen. Vanwege de veiligheid van onze medewerkers is het echter alleen mogelijk om met pin te betalen op locatie.

Helaas is onze escape room niet geschikt voor mensen in een rolstoel en/of slecht ter been. Mocht er iemand in jullie gezelschap zwanger, minder mobiel zijn of last hebben van epileptische verschijnselen, meld dit dan vooraf aan ons via 0357009754 of stuur een email naar info@escaperoomjunkie.nl.

De algemene voorwaarden vind je hier.

Wij zijn dagelijks tussen 9:00 en 17:00 te bereiken op telefoonnummer 035-7009754.
U kunt ons ook mailen via info@escaperoomjunkie.nl.

× Vragen? chat met ons Available from 09:00 to 23:00