FEESTDAGEN ACTIE

Ontvang nu 10% korting op een boeking bij Escaperoom Junkie! De korting wordt automatisch verrekend tijdens het afrekenen.

BOEKEN

Kies de datum, vervolgens de tijd en daarna volgende.

Eventuele kortingen worden automatisch verrekend tijdens het afrekenen.

CORPSE INC.

Escape room

Altijd al een lijk willen stelen uit een mortuarium?
Laat je dan meevoeren in een spannende mix van real life gaming met acteur en de traditionele puzzel escape rooms. En zorg dat je niet gepakt wordt door de strenge bewaker!

Spelers vertellen:

Super leuke kamer! Uiteraard extra leuk dat we hem gehaald hebben! De combi met de acteur en het oplossen van de puzzels gaf extra spanning aan het spel! Je moet slim zijn en echt in het verhaal mee gaan, je eigen acteer talent is dus ook belangrijk! Een goede aanvulling op ons persoonlijke escaperoomlijstje! Ps de mensen “achter” de room zijn ook super enthousiast!

Richelle / Escapetalk.nl

Zeer leuke escape belevenis!! Heel erg verrassend, heb inmiddels wel wat escaperoom ervaring maar deze stijgt er wel bovenuit qua belevenis en kamer. Voor mij stond de Meisjeskamer in Bunschoten altijd op 1 maar dat is nu een gedeelde eerste plaats geworden met Corpse Inc. van Escape Room Junkie.

B. van de Vendel / Escaperoomsnederland.nl

Aanrader, zeer onderscheidende en spannende escaperoom!

Rick / Facebook.com

Het verhaal achter corpse inc.

CORPSE INC., ook wel Lijken B.V. genoemd in de volksmond, speelt zich af in een Mortuarium in Baarn, maar niets is wat het lijkt.

Jullie worden ingehuurd door een anonieme bron voor een bijzondere missie. In het mortuarium ligt namelijk het stoffelijke overschot van een persoon. Jij en je team moeten gaan inbreken bij het mortuarium om te proberen het lijk te ontvreemden van de faciliteit. Er schuilt echter een addertje onder het gras; een beveiliger houdt het pand nauwlettend in de gaten. Kruip in de huid van een schoonmaker, werknemer of airco monteur en wie weet lukt het jou en je team om uit handen van de strenge beveiliger te blijven en jullie missie succesvol te volbrengen.

PRIJZEN VOOR CORPSE INC.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het aantal personen en of je door de weeks of in het weekend langs wilt komen. Met hoe meer personen je komt des te goedkoper wordt de prijs per persoon. Enter je de escape room met zijn zessen? Dan speel je voor ongeveer 23 euro per persoon!

Maandag t/m woensdag:
3 – 6 personen: € 139

Donderdag t/m zondag:
3 – 6 personen:
€ 149