2021 TERPECA Badge Nominee

BOEKEN

Kies de datum, vervolgens de tijd en daarna volgende.

Eventuele kortingen worden automatisch verrekend tijdens het afrekenen.

LAST MINUTE

Vanwege de beschikbaarheid van onze acteurs/hosts kan een reservering van minder dan 48 uur alleen in overleg.

Ook kan het voorkomen dat een boeking op het laatste moment geannuleerd wordt. Wil je vandaag of morgen nog onze spannende escape experience spelen, neem dan telefonisch contact met ons op . Wij gaan dan direct voor je aan de slag om te kijken of wij jullie vandaag nog een lijk kunnen laten stelen uit ons mortuarium.

CORPSE INC.

Escape room

Altijd al een lijk willen stelen uit een mortuarium?
Laat je dan meevoeren in een spannende mix van real life gaming met acteur en de traditionele puzzel escape rooms. En zorg dat je niet gepakt wordt door de strenge bewaker!

Spelers vertellen:

Wij hebben deze escape room gespeeld met een groep van 5 mensen. Als vrij ervaren escaper wist ik dat ik van deze kamer wat extra kon verwachten, maar ik had nooit verwacht zo veel gave puzzels en ervaringen in één kamer tegen te komen. Er zaten ook veel vernieuwende puzzels in die ik nog niet eerder was tegengekomen in andere kamers.

De toevoeging van een acteur is echt geweldig. Dit dynamische spelelement houdt de spanning continu hoog en zorgt er ook echt voor dat je 3x nadenkt voordat je een beslissing neemt.

Al met al, zeker een kamer die in mijn top 3 terechtkomt.

lethalrabbit / Escapetalk.nl

Wat een ervaring van begin tot eind! We hebben nog lang nagepraat over alles wat we hebben gezien, gepuzzeld en wat er om ons heen gebeurde. En er werken hartstikke enthousiaste collega’s!

Marly / Escaperoomsnederland.nl

Goede escaperoom met leuke wendingen. Niet traditioneel. Niet alleen maar slotjes maar ook spelletjes om punten te unlocken!

Milo / Facebook.com

Het verhaal achter corpse inc.

CORPSE INC., ook wel Lijken B.V. genoemd in de volksmond, speelt zich af in een Mortuarium in Baarn, maar niets is wat het lijkt.

Jullie worden ingehuurd door een anonieme bron voor een bijzondere missie. In het mortuarium ligt namelijk het stoffelijke overschot van een persoon. Jij en je team moeten gaan inbreken bij het mortuarium om te proberen het lijk te ontvreemden van de faciliteit. Er schuilt echter een addertje onder het gras; een beveiliger houdt het pand nauwlettend in de gaten. Kruip in de huid van een schoonmaker, werknemer of airco monteur en wie weet lukt het jou en je team om uit handen van de strenge beveiliger te blijven en jullie missie succesvol te volbrengen.

PRIJZEN VOOR CORPSE INC.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het aantal personen en of je door de weeks of in het weekend langs wilt komen. Met hoe meer personen je komt des te goedkoper wordt de prijs per persoon. Enter je de escape room met zijn zessen? Dan speel je voor ongeveer 23 euro per persoon!

Maandag t/m woensdag:
3 – 6 personen: € 139

Donderdag t/m zondag:
3 – 6 personen:
€ 149