thema:

CORPSE INC., ook wel Lijken B.V. genoemd in de volksmond, speelt zich af in een Mortuarium in Baarn, maar niets is wat het lijkt.

Jullie worden ingehuurd door een anonieme bron voor een bijzondere missie. In het mortuarium ligt namelijk het stoffelijke overschot van een persoon. Jij en je team moeten gaan inbreken bij het mortuarium om te proberen het lijk te ontvreemden van de faciliteit. Er schuilt echter een addertje onder het gras; een beveiliger houdt het pand nauwlettend in de gaten. Kruip in de huid van een schoonmaker, werknemer of airco monteur en wie weet lukt het jou en je team om uit handen van de strenge beveiliger te blijven en jullie missie succesvol te volbrengen.

Reserveren

Reserveer nu jullie bedrijfsuitje! Praktische informatie:

Bij ons is een bedrijfsuitje, een escape room met acteur en teambuilding, alles in ėėn. Bij het spelen van deze escaperoom komen veel elementen aan bod die jullie als collega’s ook binnen het bedrijf meemaken. 

  • Samenwerking?
  • Op elkaar kunnen vertrouwen?
  • Hoe reageert het team in een stressvolle situatie?
  • Hoe is de rolverdeling wanneer je eenmaal in het spel zit?
  • Hoe communiceren teamleden onderling met elkaar?

Het doel is natuurlijk om je met je team zo goed mogelijk te vermaken. Maar het kan ook leerzaam zijn om te kijken wat de dynamiek is van het team in zijn geheel. Je kunt bij ons er zelfs een complete workshop van maken. Een escaperoom onder toezicht van een trainer of coach, informeer naar de mogelijkheden.